Fejlrapporteringsværktøj

Fejlrapporteringsværktøjet starter automatisk ved programnedbrud.

Fejlrapporteringsværktøjet samler alt nødvendig information som kan hjælpe programudviklerene til at forbedre koden, så fejl muligvis kan undgås i senere versioner. Hjælp os venligst med at forbedre softwaren og send den genererede fejlrapport.

Starter fejlrapporteringsværktøjet

Ved de fleste programnedbrud vil fejlrapporteringsværktøjet starte automatisk.

Færdiggør rapporten

På hoveddialogen i Fejlrapporteringsværktøjet, kan du indtaste yderligere information som kan hjælpe udviklerne til at lokalisere fejlen. For eksempel, hvis fejlen kun optræder efter en ændring i dit hardware- eller softwaremiljø, eller hvis du klikkede på en knap, inkulder venligst denne information.

Sende fejlrapporten

Fejlrapporteringsværktøjet bruger protokollen HTTP PUT / SOAP til at sende rapportdataene. Du kan valgfrit indtaste en beskrivende tekst, som kan hjælpe os med at identificere baggrunden for programnedbruddet. Klik dernæst på knappen Send.

Advarselsikon

Du vil ikke få et svar på din fejlrapport. Hvis du har brug for hjælp, besøg venligst hjælpe forum på internettet.

Du kan vælge at give svar på spørgsmål, som udviklerne kan have om den rapporterede fejl. Marker afkrydsningsfeltet, hvis du tillader at blive kontaktet via e-mail, hvis yderligere information skulle være påkrævet. Som standard er denne boks ikke markeret, så du ikke vil modtage nogen e-mail.

Hvilke data bliver sendt?

Fejlrapporten består af adskillige filer. Hovedfilen indeholder information om fejltypen, operativsystemets navn og version, hukommelsesbrug og beskrivelsen som du indtastede. Du kan klikke på knappen Vis Rapport i hoveddialogen for fejlrapporteringsværktøjet for at se, hvad vil blive sendt i hovedfilen.

Herudover bliver relevant hukommelsesindhold og stakspor samlet for visse standardsystemværktøjer ("dbhhelp.dll" på Windows systemer, "pstack" på UNIX systemer). Denne information vil også blive sendt.