Kopiering af regnearksområder til tekstdokumenter

1. Åbn både tekstdokumentet og regnearket.

2. Vælg arkområdet som du vil kopiere.

3. Peg på det valgte område og klik med museknappen. Hold museknap nede et øjeblik, og træk så området ind i tekstdokumentet.

4. Når markøren er placeret der, hvor du vil indsætte arkområdet, slip museknappen. Arkområdet bliver indsat som et OLE-objekt.

5. Du kan vælge at redigere OLE-objektet når som helst.

6. For at redigere OLE-objektet, dobbeltklik på det.

Alternativt, vælg objektet og vælg Rediger - Objekt - Rediger eller vælg Rediger fra genvejsmenuen. Du redigerer objektet i sin egen ramme i tekstdokumentet, men du ser de ikoner og menukommandoer, der bruges til regneark.

7. Vælg Åbn for at åbne kildedokumentet for OLE-objektet.

Træk og slip i et LibreOffice-dokument

Kopiering af grafik mellem dokumenter

Kopiering af grafik fra galleriet

Tilføje billeder til galleriet