Søgning i tabeller og formulardokumenter

Ikon

I regneark og dokumenter, hvor formularfunktioner bruges, kan du klikke på ikonet Søg datapost på formularlinjen for at åbne en dialog til at finde vilkårlig tekst og værdier.

Du kan søge i en eller flere datafelter. Du kan vælge om teksten skal være ved begyndelsen, slutningen eller hvilken som helst placering i datafeltet. Du kan også bruge jokertegnene ? og * som i dialogen Søg og erstat. Du kan finde yderligere information om databasesøgefunktionen i LibreOffice Hjælp.

Søge med et formularfilter