Opsætte en ekstern filserviceforbindelse

Noteikon

For at tilgå eksterne servere, skal du bruge LibreOffice's egne Åbn- og Gem-dialogbokse. Hvis du i øjeblikket anvender dit operativsystems dialogbokse til at gemme og åbne filer, så gå til Funktioner - Indstillinger - LibreOffice - Generelt og afkryds valgmuligheden Brug LibreOffice-dialoger.

For at tilgå denne kommando...

For at aktivere forbindelse til ekstern server, brug en af disse metoder:

• Klik på knappen Eksterne Filer i startcentret.

• Vælg Filer - Åbn Eksterne Filer

• Vælg Filer - Gem ekstern fil...

Klik så på Tilføj tjeneste-knappen i dialogboksen for at åbne Filtjenester-dialogboksen.

Forbinde til WebDAV server

I filservice-dialogboksen, sæt:

Noteikon

Note: roden på filservicen opgives af filserviceadministratoren og kan indeholde skriptfiler, parametre og stier.

Når forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret. En dialogboks, som spørger efter brugernavn og kodeord, kan dukke op. Når du har skrevet det korrekte brugernavn og kodeord, logges du ind på serveren.

Forbinde til FTP og SSH-servere

I filservice-dialogboksen, sæt:

Når forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til et Windows delt server

I filservice-dialogboksen, sæt:

Når forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til Google Drive

I filservice-dialogboksen, sæt:

Når forbindelsen er defineret, klikOK for at forbinde. Dialogboksen nedtones indtil forbindelsen med serveren er etableret.

Forbinde til CMIS server

I filservice-dialogboksen, sæt: