Redigering af diagramtitler

For at redigere en diagramtitel du har indsat ind i et LibreOffice-dokument:

1. Dobbeltklik på diagrammet.

En grå kant vises omkring diagrammet, og menulinjen indeholder nu kommandoer til redigering af objekterne i diagrammet.

2. Dobbeltklik på en eksisterende standardtiteltekst. En grå kant vises omkring teksten, og du kan nu foretage ændringer. Tryk Enter for at oprette en ny linje.

Hvis der ikke findes en titeltekst, vælger du Indsæt - Titel og indtaster teksten i en dialogboks.

3. Et enkeltklik på titlen giver dig mulighed for at flytte den med musen.

4. Hvis du vil ændre formateringen af hovedoverskriften, vælg Formater - Titel - Hovedtitel. Dette åbner dialogen Titel.

5. Vælg en af de tilgængelige faneblade i dialogen for at foretage modifikationer.

6. Klik på OK. Klik udenfor diagrammet i dit dokument for at afslutte diagramredigeringstilstand.