Indsætte diagrammer

Et diagram kan placeres på flere forskellige måder:

Noteikon

I Calc er et diagram et objekt på et ark, som kan kopieres og indsættes i et andet ark i det samme dokument, dataserien forbliver kædet til området på det andet ark. Hvis det indsættes i et andet Calc dokument, vil det have sin egen diagramdata tabel og er ikke længere kædet til det oprindelige område.

Diagram i et Calc regneark

1. Klik inden i det celleområde, som du vil præsentere i dit diagram.

2. Klik på ikonet Indsæt diagram på værktøjslinjen Standard.

Du ser et diagrameksempel og Diagramguiden.

3. Følg instruktionerne i Diagramguiden for at oprette et diagram.

Diagram i et Writer-tekstdokument

I et Writer-dokument kan du indsætte et diagram baseret på værdierne i en Writer-tabel

1. Klik inden i Writer-tabellen.

2. Vælg Indsæt - Diagram.

Du ser et diagrameksempel og Diagramguiden.

3. Følg instruktionerne i Diagramguiden for at oprette et diagram.

Diagram baseret på sine egne værdier