Indsæt linjeskift i celler

Indsæt linjeskift i LibreOffice Calc-regneark celler

1. For at indsætte et linjeskift i et regnearkscelle skal du trykke på tasterne +Enter.

Dette vil kun fungere med tekstredigeringsmarkøren i cellen, og ikke i indtastningslinjen. Dobbeltklik derfor først i cellen og enkeltklik så der hvor du ønsker at linjen skifter.

Noteikon

Du kan søge efter et linjeskifttegn i dialogen Søg og erstat ved at søge efter \n som et regulært udtryk. Du kan bruge tekstfunktionen TEGN(10) til at indsætte et linjeskifttegn i en tekst formel.

Formatering af LibreOffice Calc celler til automatisk linjeombrydning

1. Vælg cellerne hvor du ønsker automatisk linjeskift.

2. Vælg Formater - Celler - Justering.

3. Marker Automatisk linjeskift.

Indsæt linjeskift i tabeller i LibreOffice Writer tekstdokumenter

1. For at indsætte et linjeskift i en tabelcelle i et tekstdokument skal du trykke på Enter-tasten.

Et automatisk linjeskift vil blive udført samtidig med at du taster over slutningen af hver celle.