Første trin

Hvordan man simplificere sit arbejde ved at bruge eksempler og skabeloner

LibreOffice inkluderer mange eksempeldokumenter og skabeloner klar til brug. Du tilgår disse ved at vælge Filer - Ny(t) - Skabeloner eller ved at trykke Skift++N.

Når du åbner en af skabelonerne, bliver et nyt dokument oprettet ud fra denne skabelon.

Klik på knappen Hent flere skabeloner online... i dialogen for at vælge og overføre flere skabeloner.

Du kan også bruge de forskellige guider (menuen Filer - Guider) til at oprette dine egne skabeloner, som du kan bruge som et grundlag for videre dokumenter.

Arbejde med LibreOffice