Tabelguide - Definer primærnøgle

Specificerer et felt i tabellen, som skal bruges, som en primærnøgle.

Opret en primærnøgle

Vælges for at få oprettet en primærnøgle. Tilføj en primærnøgle til hver databasetabel for entydigt at identificere hver datapost. For nogle databasesystemer indenfor LibreOffice er en primærnøgle krævet for at kunne redigere tabellerne.

Tilføj automatisk en primærnøgle

Vælges for automatisk at tilføje en primærnøgle som et ekstra felt.

Brug et eksisterende felt som en primærnøgle

Vælges for at bruge et eksisterende felt med unikke værdier som en primærnøgle.

Feltnavn

Marker feltnavnet.

Autoværdi

Vælges for automatisk at få indsat en værdi og optælle feltets værdi for hver ny datapost. Databasen skal understøtte automatisk optælling for at Auto Værdi kan bruges.

Definer primærnøgle med adskillige felter

Vælges for at få oprettet en primærnøgle ud fra en kombination af flere eksisterende felter.

Tilgængelige felter

Vælg et felt og klik > for at føje det til listen med primærnøglefelter.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

Primærnøglefelter

Vælg et felt og klik < for at fjerne det fra listen med primærnøglefelter. Primærnøglen bliver oprettet som en sammentrækning af felterne i denne liste fra øverst til nederst.

Tabelguide - Opret tabel