Tabelguide - Vælg felter

Marker felter fra de medfølgende eksempeltabeller som udgangspunkt for at oprette din egen tabel.

Forretning

Vælg kategorien Forretning for kun at se eksempeltabeller til forretningsbrug.

Privat

Vælg kategorien Personlig for kun at se eksempeltabeller til personlig brug.

Eksempeltabeller

Vælg en af eksempeltabellerne. Marker dernæst felterne fra denne tabel i venstre rulleliste. Gentag dette trin indtil du har valgt alle de felter, som du har brug for.

Tilgængelige felter

Lister navnene på databasefelterne i den valgte tabel eller forespørgsel. Klik for at vælge et felt eller hold Skift eller nede, mens du klikker, for at markere mere end en felt.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

>>

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<<

Klik for at flytte alle felter til boksen som pilen peger på.

Klik for at flytte det valgte felt en plads op på listen.

v

Klik for at flytte det valgte felt en plads ned på listen.

Markerede felter

viser alle felter som bliver inkluderet i den ny tabel.

Tabelguide - Definer typer og formater