Forespørgselsguide - Gruppering

Angiver om forespørgslen skal grupperes. Datakilden skal understøtte SQL-sætningen "Gruppe efter klausuler" for at aktivere denne side i guiden.

Tilgængelige felter

Lister navnene på databasefelterne i den valgte tabel eller forespørgsel. Klik for at vælge et felt eller hold Skift eller nede, mens du klikker, for at markere mere end en felt.

>

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

<

Klik for at tilføje de valgte felter til feltet, som pilen peger på.

^

Klik for at flytte det valgte felt en plads op på listen.

v

Klik for at flytte det valgte felt en plads ned på listen.

Grupper efter

viser alle felter som skal bruges til at gruppere forespørgslen.

Forespørgselsguide - Grupperingsbetingelser