Opret en forbindelse til tekstfiler

Angiver indstillingerne for importering af en database i tekstformat.

I en database i tekstformat bliver data gemt i en uformateret ASCII-fil, hvor hver datapost består af en række. Datafelterne er adskilt med separatorer. Tekst i datafelterne er adskilt med anførselstegn.

Sti til tekstfiler

Indtast stien til tekstfilen eller -filerne. Hvis du lige præcis ønsker én tekstfil, kan du bruge hvilken som helst udvidelse af filnavnet. Hvis du indtaster et mappenavn, skal tekstfilerne i den mappe have filtypen *.csv for at blive genkendt som tekstdatabasens filer.

Gennemse

Klik for at åbne en filvalgsdialog.

Simple tekstfiler (*.txt)

Klik for at få adgang til txt-filer.

Filer med kommaseparerede værdier (*.csv)

Klik for at få adgang til csv-filer.

Brugerdefineret

Klik for at få adgang til brugerdefinerede filer. Indtast filtendelsen i tekstfeltet.

Feltskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der adskiller datafelter i tekstfilen.

Tekstskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der identificerer et tekstfelt i tekstfilen. Du kan ikke bruge samme tegn som felt-separator.

Decimaltegn

Indtast eller vælg det tegn, der bliver brugt som decimaltegn i tekstfilen, for eksempel et komma (0,5) eller et punktum (0.5).

Tusindtalsskilletegn

Indtast eller vælg det tegn, der bruges som et tusindtalsskilletegn i tekstfilen, for eksempel et punktum (1.000) eller et komma (1,000).

Databaseguide