LDAP-forbindelse

Angiver indstillingerne for importering af en database ved hjælp af LDAP (Lightweight Directory Access Protocol på dansk letvægts katalogadgangsprotokol). Denne side er kun tilgængelig, hvis du registrerede en LDAP-server som en adressedatabase.

Server-URL

Indtast navnet på LDAP-serveren ved at benytte formatet "ldap.server.com".

Base DN

Indtast startpunktet for at søge i LDAP-databasen, for eksempel "dc=com".

Portnummer

Indtast porten for LDAP-serveren, normalt 389.

Brug sikker forbindelse (SSL)

Opretter en sikker forbindelse til LDAP-serveren gennem Secure Sockets Layer (SSL). Som standard benytter en SSL-forbindelse port 636. En ukrypteret forbindelse benytter port 389.