Formulardesign

Hvilket som helst LibreOffice-dokument kan udvides til en formular. Bare tilføj en eller flere formularfunktioner.

Åbner værktøjslinjen Kontrolelementer. Værktøjslinjen Kontrolelementer indeholder funktioner, der er nødvendige for at redigere en formular. Disse funktioner kan også findes på værktøjslinjen Formulardesign og værktøjslinjen Flere kontrolementer.

I formulardesignet kan du inkludere kontrolelementer, anvende egenskaber til dem, angive Formularegenskaber og angive underformularer.

Ikonet Formularnavigator Ikon på værktøjslinjen Formulardesign åbner Formularnavigator.

Ikonet Åbn i designtilstand Ikon giver dig mulighed for at gemme et formulardokument, så det altid åbner i redigeringstilstand.

Hvis der opstår en fejl, når du tildeler egenskaber til objekterne på formularen (for eksempel, hvis du tilknytter en ikke eksisterende databasetabel til et objekt), vises en passende fejlmelding. Denne fejlmelding kan have en Mere-knap. Hvis du klikker på Mere-knappen vises yderligere information om det aktuelle problem.