Dokumentkonvertering side 1

Angiver den type Microsoft Office-dokumenter, der skal konverteres.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Guider - Dokumentkonvertering

Microsoft Office

Konverterer Microsoft Office-dokumenter til OpenDocument-formatet.

Word-dokumenter

Konverterer dokumenter i Microsoft Word-format (*.doc) til OpenDocument-dokumenter (*.odt).

Excel-dokumenter

Konverterer dokumenter i Microsoft Excel-format (*.xls) til OpenDocument-dokumenter (*.ods).

PowerPoint-dokumenter

Konverterer dokumenter i Microsoft PowerPoint-format (*.ppt) til OpenDocument-dokumenter (*.odp).

Opret Logfil

Opretter en LOG-fil i dit arbejdskatalog som viser hvilke dokumenter der er blevet konverteret.

Fortsæt til den næste side af guiden Dokumentkonvertering.