HTML-eksport - Side 5

Angiver en knaptypografi for navigation gennem diaspræsentationen.

Denne side er ikke synlig, hvis du har fjernet markeringen i afkrydsningsfeltet Opret titelblad, eller hvis du har valgt enten automatisk eller WebCast-eksport.

For at tilgå denne kommando...

LibreOffice Draw/ LibreOffice Impress-menu Filer - Eksporter, marker HTML-filtype, side 5 af guiden

Vælg knaptype

Angiver om du vil indsætte navigationknapper i din præsentation. Du kan også vælge typografi for knapperne.

Kun tekst

Indsætter kun teksthyperlinks i stedet for knapper.

Udvalgsfelt

Viser de tilgængelige knaptypografier. Klik på en knaptypografi for at vælge den.