HTML-eksport - Side 3

Specificerer grafiktypen og skærmopløsning.

For at tilgå denne kommando...

LibreOffice Draw/ LibreOffice Impress-menu Filer - Eksporter, marker HTML-filtype, side 3 af guiden

Gem billeder som

Afgør billedformatet. Du kan også definere komprimeringsværdi for eksporten.

PNG - Portabel Network Graphics-format

Filerne er eksporteret som PNG filer. PNG filer er komprimeret uden tab af data,og kan indeholde mere end 256 farver.

GIF-billeder (Graphics Interchange Format)

Filerne er eksporteret som GIF filer. GIF filer er komprimeret uden tab af data, og har et maksimum på 256 farver.

JPG - komprimeret filformat

Filerne er eksporteret som JPEG filer. JPEG filer er komprimeret, med justerbar komprimering og kan indeholder mere end 256 farver.

Kvalitet

Angiver komprimeringsfaktoren for JPEG grafikken. En værdi på 100% giver den bedste kvalitet for et stort dataområde. Faktoren 25% faktor giver små filer med dårligere billedekvalitet.

Skærmopløsning

Angiver opløsningen på målskærmen. Afhængigt af den valgte opløsning vil billedet blive vist i en reduceret størrelse. Du kan angive en reduktion på op til 80% af den oprindelige størrelse.

Lav opløsning (640x480 billedpunkter)

Marker lav opløsning for at holde filstørrelsen lille, selv for præsentationer med mange dias.

Middel opløsning (800x600 billedpunkter)

Marker mellemstor opløsning for en mellemstor præsentation.

Høj opløsning (1024x768 billedpunkter)

Marker en høj opløsning for diasvisning i høj kvalitet.

Eksporter

Eksporter lyde ved diasovergang

Bestemmer at lydfilerne, som defineres som en effekt til diasovergange, bliver eksporteret.