HTML-eksport - Side 1

På den første side kan du vælge et eksisterende design eller opret et nyt.

Indstillingerne, du markerer for eksporten, vil automatisk blive gemt som et design for andre eksporteringer. Du kan indtaste designnavn, efter du har klikket Opret.

For at tilgå denne kommando...

LibreOffice Draw/ LibreOffice Impress-menu Filer - Eksporter, marker HTML-filtype, side 1 af guiden

Tildel design:

I dette område kan du vælge at oprette et nyt design og vælge eller slette et eksisterende design.

Hvis du sletter et design, vil du kun slette designinformation i guiden. En eksportfil vil ikke blive slettet ved denne handling.

Nyt design

Opretter et nyt design i de næste sider af guiden.

Eksisterende design

Indlæser et eksisterende design fra designlisten som udgangspunkt til trinnene, som følger i de næste sider af guiden.

Designliste

Viser alle eksisterende designs.

Slet markeret design

Sletter det valgte design fra designlisten.