HTML-eksport

Bestemmer indstillingerne for udgivelse af LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress-dokumenter i HTML-format.

For at tilgå denne kommando...

LibreOffice Draw eller LibreOffice Impress menu Filer - Eksporter, vælg "HTML-dokument"-filtype, denne dialog åbner automatisk

Siderne som vises afviger afhængigt af hvad du vælger i den anden side af guiden.

HTML-eksport - Side 1

På den første side kan du vælge et eksisterende design eller opret et nyt.

HTML eksport - Side 2

Afgør publiceringstypen.

HTML-eksport - Side 3

Specificerer grafiktypen og skærmopløsning.

HTML-eksport - Side 4

Specificerer den information, der skal vises på udgivelsens titelside.

HTML-eksport - Side 5

Angiver en knaptypografi for navigation gennem diaspræsentationen.

HTML-eksport - Side 6

Angiver farverne for udgivelsen.

< Tilbage

Returnerer til de valg, der er foretaget på den foregående side. De aktuelle indstillinger forbliver gemt. Du kan vælge denne knap når du er i andet redigeringstrin.

Næste >

Gemmer de aktuelle indstillinger og flytter til næste side. Denne knap bliver inaktiv på den sidste side af dialogen.

Opret

Opretter nye dokumenter i henhold til dine valg og gemmer dokumenterne.

Noteikon

LibreOffice gemmer de aktuelle guideindstillinger og bruger dem som standard, næste gang som du åbner guiden.