Formularguide - Hent fællesfelter

Hvis du i trin 2 valgte at konfigurere en underformular baseret på manuelt udvalgte felter, kan du vælge de fælles felter på denne guideside.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette formular i et databasefilvindue.

Første fælles underformularfelt

Marker underformularfeltet, der er fælles med hovedformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Først fælles hovedformularfelt

Marker hovedformularfeltet, der er fælles med underformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Andet fælles underformularfelt

Marker underformularfeltet, der er fælles med hovedformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Andet fælles hovedformularfelt

Marker hovedformularfeltet, der er fælles med underformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Tredje fælles underformularfelt

Marker underformularfeltet, der er fælles med hovedformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Tredje fælles hovedformularfelt

Marker hovedformularfeltet, der er fælles med underformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Fjerde fælles underformularfelt

Marker underformularfeltet, der er fælles med hovedformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Fjerde fælles hovedformularfelt

Marker hovedformularfeltet, der er fælles med underformularfeltet, som du vælger i rullelisten ved siden af denne rulleliste.

Formularguide - Arranger kontrolelementer