Formularguide

Aktiverer guiden for oprettelse af formularer.

For at tilgå denne kommando...

Klik Brug guide til at oprette formular i et databasefilvindue.

Marker formularegenskaberne ved at bruge de følgende trin:

Formularguide - Feltvalg

På denne side af Formularguiden kan du angive tabellen eller forespørgslen, hvor du skal oprette formularen såvel som felterne, som du vil indsætte i formularen.

Formularguide - Opret en underformular

Angiv om du vil bruge en underformular og indtast underformularens egenskaber. En underformular er en formular, der er indsat i en anden formular.

Formularguide - Tilføj underformularfelter

Angiver tabellen eller forespørgslen, som du vil vise i underformularen, og hvilke felter du ønsker at inkludere i underformularen.

Formularguide - Hent fællesfelter

Hvis du i trin 2 valgte at konfigurere en underformular baseret på manuelt udvalgte felter, kan du vælge de fælles felter på denne guideside.

Formularguide - Arranger kontrolelementer

På denne side af Guiden, kan du vælge layoutet af den oprettede formular.

Formularguide - Definer dataindtastning

Angiver datahåndteringstilstanden for den nye formular.

Formularguide - Anvend typografier

Angiver formulartypografien.

Formularguide - Definer Navn

Angiver formularens navn og hvordan man fortsætter.

Tilbage

Vis de markeringer i dialogen som blev foretaget i det foregående trin. De aktuelle indstillinger forbliver uændrede. Denne knap kan kun aktiveres fra side to og fremefter.

Næste

Klik på knappen Næste, og guiden bruger den aktuelle dialogs indstillinger og fortsætter til næste trin. Hvis du er på det sidste trin, ændres denne knap til Opret.

Klik for at oprette formularen uden at svare på flere sider.

Annuller

Klik på Annuller lukker en dialog uden at gemme nogle ændringer.