Faxguide - Afsender og modtager

Specificerer modtager- og afsenderinformation til faxen.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Guider - Fax - Afsender og modtager

Brug brugerdata til returadresse

Indsætter pladsholdere til adressen i faxskabelonen. Senere i faxdokumentet, klik på pladsholderen for at indtaste aktuelle data.

Ny returadresse

Marker for at indtaste adressedata i de efterfølgende tekstfelter. Data bliver indsat som normal tekst i faxdokumentet.

(Adresse datafelter)

Indtast afsenderadresseoplysninger.

Brug pladsholdere til modtageradresse

Indsætter pladsholdere til adressen i faxskabelonen. Senere i faxdokumentet, klik på pladsholderen for at indtaste aktuelle data.

Brug adressedatabase til brevfletning

Indsætter databasefelter for senere at brevflette med faxdokumentet.

Gå til Faxguide - Sidefod