Brevguide - Sidedesign

Angiver, om du vil oprette et personligt brev eller et forretningsbrev. De tilgængelige indstillinger på de følgende sider varierer afhængigt af dit valg.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Guide - Brev - Sidedesign

Vælg brevtypen og sidedesignet

Angiv, om du vil oprette en skabelon til et forretningsbrev eller til et personligt brev.

Forretningsbrev

Angiver, at du vil oprette en skabelon til et forretningsbrev.

Formelt personligt brev

Angiver, at du vil oprette et personligt, formelt brev.

Privat brev

Angiver, at du vil oprette et personligt brev.

Sidedesign

Vælg design til din brevskabelon.

Brug brevpapir med fortrykte elementer

Angiver, om der bruges papir, som allerede indeholder et trykt logo, adresse, eller sidefod. Det næste punkt i guiden viser layoutet for brevpapiret.

Gå til guiden Brev - Layout af brevpapir