Guider

Hjælper dig gennem oprettelse af forretningsbreve og personlige breve, faxskrivelser, dagsordener, præsentationer med mere.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Guider

Brev

Starter guiden for oprettelse af en brevskabelon.

Fax

Åbner guiden til faxer. Guiden kan hjælpe dig med at oprette dokumentskabeloner til faxdokumenter. Så kan du udskrive faxdokumenterne til en printer eller til en telefaxmaskine, hvis en faxdriver er tilgængelig.

Dagsorden

Starter guiden for at hjælpe dig med at oprette en dagsorden skabelon.

Dokumentkonvertering

Kopierer og konverterer dokumenter til XML-formatet OpenDocument, der bruges af LibreOffice.

Euro-omregner

Konverterer de valuta-beløb, der findes i LibreOffice Calc-dokumenter og i felter og tabeller på LibreOffice Writer-dokumenter til euro.

Adressedatakilde

Denne guide registrerer en eksisterende adressebog som en datakilde i LibreOffice.