Tips og udvidede tips

Hjælpeagent, tips og udvidede tips yder hjælp, mens du arbejder.

Tips

Tips forsyner dig med navnene på værktøjslinjeknapper. For at vise et tips, placer markør over en knap i værktøjslinjen indtil navnet på knappen vises.

Tips vises også for nogle elementer i et dokument såsom kapitelnavne, når du ruller gennem et langt dokument.

Tipikon

Tips er altid aktiveret.

Udvidede tips

Udvidede tips giver en kort beskrivelse af knapper og kommandoer. For at vise et udvidet tip skal du trykke på Skift+F1 og så pege på en knap eller kommando.

Tipikon

Hvis du altid ønsker udvidede tips i stedet for tips, skal du aktivere udvidede tips i - LibreOffice - Generelt.