Automatisk stavekontrol til/fra

Kontrollerer automatisk stavning, mens du taster og understreger fejl.

Ikon

Automatisk stavekontrol til/fra

Indtastningsfejl fremhæves i dokumentet med en rød understregning. Hvis du placerer markøren over et ord, der er markeret på denne måde, kan du åbne genvejsmenuen for at få en liste over foreslåede rettelser. Marker en foreslået rettelse for at erstatte ordet. Hvis du laver den samme fejltagelse igen under redigering af dokumentet, bliver det markeret som en fejl igen.

For at placere ordparret i Autokorrektur erstatningstabel, åbn Autokorrektur genvejsmenu og vælg Autokorrektur. Foretag dit valg fra undermenuen. Ordet erstattes og samtidigt placeres ordparret i erstatningstabellen.