Sorter stigende

Tekstfelter er sorteret alfabetisk, talfelter bliver sorteret numerisk.

Ikon

Sorter stigende

Data for det aktuelt valgte felt bliver altid sorteret. Et felt bliver altid valgt, så snart du placerer markøren i feltet. For at sortere indenfor tabeller kan du også klikke i det tilsvarende kolonnehoved.

For at sortere mere end et datafelt, vælg Data - Sorter, vælg derefter fanebladet Sorteringskriterier, hvor du kan kombinere flere sorteringskriterier.