Fremhævelsesfarve

Anvender den aktuelle fremhævelsesfarve til baggrunden af et tekstmarkering. Hvis ingen tekst er markeret, skal du klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve, markere teksten, som du vil fremhæve, og så klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve igen. Hvis du vil ændre fremhævelsesfarven, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fremhævelsesfarve og så klikke på den farve, som du ønsker.

Ikon

Fremhævelsesfarve

For at anvende fremhævelse

1. På værktøjslinjen Formatering skal du klikke på ikonet Fremhævelsesfarve.

Noteikon

For at ændre fremhævelsesfarven skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fremhævelsesfarve og så klikke på den farve, som du ønsker.

2. Vælg den tekst, som du vil fremhæve.

Tipikon

For at anvende fremhævelse af et enkelt ord, dobbeltklik på ordet.

3. For at slå fremhævelse fra, tryk Esc.

For at fjerne fremhævelse

1. Marker den fremhævede tekst.

2. På værktøjslinjen Formatering skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fremhævelsesfarve og så klikke på Ingen fyld.