Skrifttypenavn

Giver dig mulighed for at vælge et skrifttypenavn fra listen eller indtaste et skrifttypenavn direkte.

Du kan indtaste flere skrifttyper adskilt af semikoloner. LibreOffice bruger hver navngiven skrifttype i rækkefølge, hvis de foregående skrifttyper ikke er tilgængelige.

Hvilken som helst skrifttypeændring anvendes på den valgte tekst eller det ord, hvori markøren er placeret. Hvis ingen tekst har været valgt, gælder skrifttypen for tekst, der indtastes efterfølgende.

Navnene på de fem senest anvendte skrifttyper vises i toppen af kombinationsfeltet.

Ikon

Skrifttypenavn

Noteikon

I LibreOffice ser du kun de tilgængelige skrifttyper, hvis en printer er installeret som standardprinter i dit system. For at installere en printer som standardprinter henvises du til dit operativsystems dokumentation.

Du kan se navnet på skrifttyperne formateret med deres respektive skrifttype, hvis du markerer feltet Forhåndsvisning i skrifttypelister i Funktioner - Indstillinger - LibreOffice - Vis.