Åbn i designtilstand

Åbner formularer i Destigntilstand så formularen kan redigeres.

Du kan ikke aktivere kontrolelementerne i formularen eller redigere indholdet af databaseposter i designtilstand. Dog kan du ændre placeringen og størrelsen af kontrolelementerne, redigere andre egenskaber og tilføje eller slette kontrolelementer i designtilstand.

For at tilgå denne kommando...

Åbn Formular Navigator - marker formular - åbn genvejsmenuen - vælg Åbn i designtilstand

Åbn værktøjslinjen Formulardesign og klik

Ikon

Åbn i designtilstand

Når du er færdig med at redigere din formular, højreklik "Formularer" i Formularnavigator og fjern markeringen Åbn i designtilstand. Gem din formular når du er færdig.

Noteikon

Hvis formulardokumentet er skrivebeskyttet, ignoreres kommandoen Åbn i designtilstand.