Kombinationsfelt-/Rullelisteguide: Feltvalg

Marker datafeltet, specificeret i tabellen på den forrige side, hvis indhold skal vises i rullelisten eller kombinationsfeltet.

For at tilgå denne kommando...

Åbn værktøjslinjen Formularkontrolelementer, klik på ikonet Kombinationsfelt eller listefelt og træk musen for at oprette et felt. En databaseforbindelse skal eksistere i formularen: Guide - side 2.

Tilgængelige felter

Viser alle tabelfelter valgt på forrige guideside.

Visningsfelt

Specificerer feltet hvis data skal vises i kombinationsfeltet eller rullelisten.

Feltnavnet her vises i Kontrolelementegenskaber som et element i en SQL-sætning i feltet Listeindhold.