Kombinationsfelt- / Rullelisteguide: Tabeludvalg

Specificerer en tabel fra de tilgængelige databasetabeller som indeholder datafeltet, hvis indhold skal vises som et punkt på listen.

For at tilgå denne kommando...

Åbn værktøjslinjen Formularkontrolelementer, klik på ikonet Kombinationsfelt eller listefelt og træk musen for at oprette et felt. En databaseforbindelse skal eksistere i formularen: Guide - side 1.

For rullelister kan en tabel, som er sammenkædet med den aktuelle formulartabel, være angivet. Kædetabellen skal have mindst ét felt fælles med tabellen for den aktuelle formular. Dette gør det muligt at etablere en entydig reference.

For kombinationsfelter skal der være en relation mellem formulartabellen og tabellen, der indeholder de data, som skal vises i kombinationsfeltet.

Tabel

Vælg i feltet Tabel den tabel, som indeholder datafeltet, hvis indhold skal vises i kontrolfeltet.

Tabellen her vises i Kontrolelementegenskaber som et element i en SQL-sætning i feltet Listeindhold.