Designtilstand til/fra

Slår designtilstand til eller fra. Denne funktion bruges til hurtigt at skifte mellem Design- og Brugertilstand. Aktiver den for at redigere formularkontrolelementerne og deaktiver den for at bruge formularkontrolelementerne.

For at tilgå denne kommando...

Åbn værktøjslinjen Formularfunktioner eller værktøjslinjen Formulardesign, klik

Ikon

Designtilstand til/fra

Noteikon

Bemærk funktionen Åbn i designtilstand. Hvis Åbn i designtilstand er aktiveret, åbnes dokumentet altid i designtilstand, uanset hvilken tilstand det blev gemt i.

Hvis din formular er kædet til en database, og du slår designtilstand fra, bliver Formularlinjen vist på den nederste margen af dokumentvinduet. Du kan redigere kæden til databasen i Formularegenskaber.