Eksporterer som EPUB

Eksporter den aktuelle fil til EPUB.

EPUB er standardem for elektroniske bogfiler, med filtypenavnet epub, som kan downloades og læses på enheder som smartphones, tablets, computere eller e-læsere.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Eksporter som EPUB.

Eksporter som EPUB

Eksporter direkte som EPUB

Dialogboksen EPUB

Generelt

Version

Sætter versionen af den resulterende EPUB fil.

Opdelingsmetode

Vælg starttype for det næste EPUB-afsnit.

Layout-metode

Bestemmer, om der skal genereres et flydende eller et fast EPUB-layout.

Brugerdefineret omslagsbillede

Indtast den fulde sti til filen med den tilpassede forside. Hvis posten er tom, vælger eksportprocessen forsiden i mediemappen (se nedenfor), når navnet af de følgende: cover.gif, cover.jpg, cover.png eller cover.svg.

Noteikon

Den tilpassede forside indlejres i EPUB-filen.

Brugerdefineret mediebibliotek

Indtast EPUB-filens tilpassede mediebibliotek. Mediebiblioteket kan indeholde et forsidebillede som set ovenfor, tilpassede metadata og billede-hyperlinks.

Som standard søger eksportprocessen efter tilpassede medier og tilpassede mediedata i den aktuelle dokumentmappe i en folder med det samme navn som dokumentfilens navn. Hvis dokumentets navn for eksempel er , MinTekst.odt, er standard-mediemappen til forside og metadata MinTekst i den aktuelle mappe.

Til metadata må du sørge for en fil med samme navn som det originale filnavn og med filtypen ".xmp". De indtastede metadata vil fortrænge de interne dokument-metadata. I et eksemplet ovenfor skal de tilpassede metadata findes i mappen MinTekst som MinTekst.xmp.

Hyperlinks til billeder betyder, at dine medier vil være tilgængelige som en popup i EPUB-filen, hvis du opretter relative hyperlinks til billeder og de peger på et billede, som er tilgængeligt i mediebiblioteket.

Metadata

Indtast de tilpassede metadata, der skal fortrænge standard-metedata. Disse tekstfelter kan være tomme.

Identifikator

Indsæt en unik identifikator til publikationen.

Titel

Indtast publikationens titel.

Forfatter

Indtast publikationens forfatter.

Sprog

Publikationens sprog (se RFC4646 og ISO 639 for mulige værdier).

Dato

Publikationens seneste ændringsdato. Værdien for denne egenskab skal overholde XML-skemaet datoTid på formen: CCYY-MM-DDThh:mm:ssZ. Standarden er den dato og tid, hvor eksportdialogen blev åbnet.