Adgangskode

Tildele en adgangskode for at forhindre at brugere laver uautoriseret ændringer.

Du bør kun bruge adgangskoder som er svære at finde frem til for andre personer eller programmer. En adgangskode bør følge disse regler:

Adgangskoden til fildeling skal indtastes før filen kan åbnes.

Adgangskoden til beskyttelse skal indtastes før dokumentet kan redigeres.

Adgangskode

Skriv en adgangskode. En adgangskode er versalfølsom.

Bekræft

Indtast adgangskoden igen.

Fortryd adgangskode beskyttelse

For at fjerne en adgangskode skal dokumentet først åbnes og herefter gemmes uden adgangskode.