Medieafspiller

Åbner vinduet Medieafspiller, hvor du kan forhåndsvise film og lytte til lydfiler såvel som indsætte disse filer i dit dokument.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Medieafspiller

Medieafspilleren understøtter mange forskellige medieformater. Du kan også indsætte mediefiler fra medieafspilleren i dit dokument.

Åbn

Åbner en filmfil eller en lydfil, som du vil gennemse.

Anvend

Indsætter den aktuelle filmfil eller lydfil som et medieobjekt i det aktuelle dokument.

Afspil

Spiller den valgte lydfil.

Pause

Holder pause eller genoptager afspilnngen af den aktuelle fil.

Stop

Stopper afspilningen af den aktuelle fil.

Gentag

Spiller filen gentagne gange.

Mute

Slår lyd fra og til.

Lydstyrkeskydeknap

Justerer lydstyrken.

Vis

Tilpasser størrelsen på filmgengivelsen.

Positionsskydeknap

Flytter til et andet sted i filen.