Hangul/Hanja-indstillinger

Definer indstillinger for Hangul/Hanja-konverteringen.

Brugerordbøger

Opremser alle brugerordbøger. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af den ordbog som du vil bruge. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af den ordbog, som du ikke vil bruge.

Ny

Åbner den nye ordbogsdialog, hvor du kan oprette en ny ordbog.

Navn

Indtast et navn for den nye ordbog. For at vise den nye ordbog i rullelisten Brugerordbøger, klik OK.

Rediger

Åbner dialogen Rediger brugerordbog, hvor du kan redigere hvilken som helst brugerdefineret ordbog.

Slet

Sletter den valgte brugerdefinerede ordbog.

Indstillinger

Angiver yderligere indstillinger for alle ordbøger.

Ignorer efter-positionsord

Ser bort fra positionstegn ved slutningen af Koreanske ord, når du søger i en ordbog.

Vis seneste anvendte elementer først

Viser erstatningsforslaget som du valgte sidste gang som det første element på listen.

Erstat alle unikke elementer automatisk

Erstatter automatisk ord der kun har ét forslag til erstatning.