Hangul/Hanja-konvertering

Konverterer den valgte koreanske tekst fra hangul til hanja eller fra hanja til hangul. Menukommandoen kan kun aktiveres, hvis du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog under - Sprogindstillinger - Sprog, og hvis der er valgt en tekst formateret på koreansk.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Funktioner - Sprog - Hangul/Hanja-konvertering (Understøttelse af asiatiske sprog skal være aktiveret)

Oprindelig

Viser den aktuelle markering.

Ord

Viser det første erstatningsforslag fra ordbogen. Du kan redigere det foreslåede ord eller indtaste et andet ord. Klik på knappen Søg for at erstatte dit oprindelig ord med det tilsvarende erstatningsord.

Søg

Finder din Hangul-indtastning i ordbogen og erstatter den med den tilsvarende Hanja. Klik på Ignorer for at fortryde søgefunktionen.

Forslag

Viser alle tilgængelig erstatninger i ordbogen. Hvis feltet Erstat med tegn er aktiveret, ser du et gitter af tegn. Hvis feltet Erstat med tegn ikke er markeret, ser du en ordliste.

Format

Klik på formatet for visning af erstatningerne.

Hangul/Hanja

De oprindelige tegn erstattes med de foreslåede tegn.

Hanja (Hangul)

Hangul-delen bliver vist i klammer efter hanja-delen.

Hangul (Hanja)

Hanja-delen bliver vist i klammer efter hangul-delen.

Hanja som fonetisk tekst foroven

Hanja-delen bliver vist som rød tekst over hangul-delen.

Hanja som fonetisk tekst forneden

Hanja-delen bliver vist som rød tekst over hangul-delen.

Hangul som fonetisk tekst foroven

Hangul-delen vil blive vist som rød tekst over hanja-delen.

Hangul som fonetisk tekst forneden

Hangul-delen vil blive vist som rød tekst under hanja-delen.

Konvertering

I en blandet tekstmarkering med både Hangul og Hanjategn, bliver alle Hangultegn normalt konverteret til Hanja og alle Hanjategn til Hangul. Hvis du kun vil konvertere en blandet tekstmarkering i én retning, skal du bruge følgende konverteringsindstillinger.

Kun Hangul

Markér for kun at konvertere hangul. Konverter hanja.

Kun Hanja

Markér for kun at konvertere hanja. Konverter ikke hangul.

Ignorer

Ingen ændring udføres på den aktuelle markering. Det næste ord eller tegn vil blive valgt til konvertering.

Ignorer alle

Ingen ændringer vil blive gennemført på den aktuelle markering, og hver gang det samme udvalg er genkendt, bliver det automatisk sprunget over. Det næste ord eller tegn vil blive valgt til konvertering. Listen af ignoreret tekst gælder for den aktuelle LibreOffice session.

Erstat

Erstatter markeringen med det foreslåede tegn eller ord ifølge formatindstillingerne. Det næste ord eller tegn vil blive valgt til konvertering.

Erstat alle

Erstatter markeringen med det foreslåede tegn eller ord ifølge formatindstillingerne. Hver gang det samme udvalg bliver genkendt, bliver det automatisk erstattet. Det næste ord eller tegn bliver valgt til konvertering. Listen af erstatningstekster gælder for den aktuelle LibreOffice session.

Erstat med tegn

Markér for at flytte tegn-for-tegn gennem den markerede tekst. Hvis ikke markeret bliver hele og erstattede.

Indstillinger

Åbner dialogen Hangul/Hanja-indstillinger.