Værktøjslinjer

Lader dig tilpasse LibreOffice værktøjslinjer.

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Funktioner - Tilpas - Værktøjslinjer

Søg

Indtast en streng i tekstfeltet for begrænse søgningen på kommandoer.

Kategori

Markér kommandokategorien i rullemenu-listen for at begrænse søgningen på kommandoer eller rul på listen nedenunder. Makroer og typografikommandoer findes nederst på listen.

Funktion

Viser resultaterne af kombinationen af søgestreng og kategorien for den ønskede funktion.

Beskrivelse

Tekstfeltet indeholder en kort beskrivelse af den markerede kommando.

Position

Markér den position, hvor værktøjslinjen skal tilknyttes. Når der er valgt et LibreOffice-modul, er værktøjslinje til rådighed for alle filer, der åbnes i denne modul. Hvis den er knyttet til filen, vil den kun være til rådighed, når denne fil er åben og aktiv.

Værktøjslinje

Vælg den kontekstmenu, hvor tilpasningen skal foretages. Det aktuelle sæt at funktioner vises i boksen nedenunder.

Tilføj

Klik på Tilføj-knappen for at tilføje den nye værktøjslinje.

Fjern

Klik på knappen Fjern for at slette værktøjslinjen.

Noteikon

Du kan kun slette tilpassede værktøjslinjer og tilpassede værktøjslinjeelementer.

Højrepil-knap

Klik på højrepil-knappen for at markere en funktion i boksen til venstre og kopiere den til boksen til højre. Dette vil tilføje funktionen til den markerede værktøjslinje.

Venstrepil-knap

Klik på venstrepil-knappen for at fjerne den markerede kommando fra den aktuelle værktøjslinje.

Pil op- og Pil ned-knapper

Klik på Pil op- eller Pil ned-knapperne i højre side for at flytte den markerede kommando opad eller nedad på listen over viste kommandoer.

Tipikon

Du kan trække og slippe den markerede kommando til det sted, du ønsker.

Indsæt

Indsæt separator: Tilføj et separatormærke for øge værktøjslinjens læselighed og for at gruppe kommandoer efter emne.

Ændre

Standarder

Sletter alle tidligere ændringer på denne værktøjslinje.