Autokorrektur genvejsmenu

For at tilgå denne menu skal du højreklikke på et forkert stavet ord i dit dokument. For at se de fejlstavede ord i dit dokument, skal du aktivere ikonet vælg Automatisk stavekontrol på standardværktøjslinjen.

<Erstatnings Forslag>

Klik på ordet der skal erstatte det fremhævede ord. Brug undermenuen i Autokorrektur for permanent erstatning.

Stavekontrol

Åbner dialogen Stavekontrol.

Tilføj

Tilføjer det fremhævede ord til en brugerdefineret ordbog.

Ignorer alle

Ignorerer alle forekomster af det fremhævede ord i det aktuelle dokument.

Autokorrektur

For altid at erstatte det fremhævede ord skal du klikke på et ord i listen. Ordparrene bliver gemt i erstatningstabellen under Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger - Erstat.

Ordet er <name of language>

Ændrer sprogindstillingerne for det fremhævede ord, hvis ordet er fundet i en anden ordbog.

Afsnittet er <name of language>

Ændrer sprogindstillingen for afsnittet, som indeholder det fremhævede ord, hvis ordet er fundet i en anden ordbog.