Sprog

Åbner en undermenu, hvor du kan vælge sprogspecifikke kommandoer.

Hangul/Hanja-konvertering

Konverterer den valgte koreanske tekst fra hangul til hanja eller fra hanja til hangul. Menukommandoen kan kun aktiveres, hvis du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog under - Sprogindstillinger - Sprog, og hvis der er valgt en tekst formateret på koreansk.

Kinesisk oversættelse

Konverterer den markerede kinesiske tekst fra et kinesisk skriftsystem til et andet. Hvis der ikke er markeret nogen tekst, vil hele dokumentet blive konverteret. Du kan kun bruge denne kommando hvis du har aktiveret Asiatisk tekstunderstøttelse i Funktioner - Indstillinger Sprogindstillinger - Sprog.

Synonymordbog

Erstatter det aktuelle ord med et synonym eller et relateret udtryk.

Flere ordbøger online

Åbner din standardbrowser på siden med ordbogsudvidelser.