Sidefod

Tilføjer en sidefod til den aktuelle sidetypografi. En sidefod er et område i sidens bundmargen, hvor du kan tilføje tekst eller grafik.

Hvis du vil, kan du også tilføje rammer eller en baggrund til en sidefod.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Side - Sidefod

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn en genvejsmenu for et element og vælg Modificer/Ny - Sidefod

Hvis du vil udvide en sidefod i sidemargenerne, indsæt en ramme i sidefoden.

Sidefod

Definer egenskaberne for sidefoden.

Aktiver sidefod

Tilføjer en sidefod til den aktuelle sidetypografi.

Ens indhold venstre/højre

Lige og ulige sider deler det samme indhold.

Samme indhold på første side

Første og lige/ulige sider deler det samme indhold.

Venstre margen

Indtast den afstand, der skal være mellem venstre kant af siden og den venstre kant af sidefoden.

Højre margen

Indtast den afstand, der skal være mellem højre sidekant og den højre kant af sidefoden.

Afstand

Indtast den afstand, som du vil holde mellem den nederste kant af dokumentteksten og den øverste kant af sidefoden.

Brug dynamisk afstand

Tilsidesætter indstillingen Afstand og tillader sidefoden at blive udvidet ind i området mellem sidefoden og dokumentteksten.

Højde

Indtast højden som du ønsker for sidefoden.

Tilpas automatisk højden

Justerer automatisk sidefodens højde for at tilpasse det indhold, du indtaster.

Eksempelfelt

Viser et eksempel på den aktuelle markering.

Flere

Definerer en ramme, en baggrundsfarve eller et baggrundsmønster for sidefoden.