Baggrund

Definer baggrundsfarve eller -grafik.

Du kan angive baggrunden for

For at tilgå denne kommando...

Vælg fanebladet Formater - Afsnit - Baggrund

Vælg fanebladet Formater - Tegn - Baggrund

Vælg fanebladet Formater - Billede - Baggrund

Vælg fanebladet Formater - Ramme/Objekt - Egenskaber - Område

Vælg Formater - Side - Baggrund

Vælg Formater - Side - Sidehoved - Flere

Vælg Formater - Side - Sidefod - Flere

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn en genvejsmenu for et element og vælg Modificer/Ny - Baggrund

Vælg Indsæt/Rediger - Sektion - Baggrund

Definer grafik eller farver i baggrunden af sider (vandmærke)

Som

Vælg typen af baggrund, som du vil anvende.

Brug af en farve som baggrund

Farvebaggrund

Klik på den farve, som du ønsker som baggrund. For at fjerne en baggrundsfarve, klik på Ingen udfyldning.

Ikon

Fremhævelsesfarve

Ikon

Baggrundsfarve

Anvender den aktuelle fremhævelsesfarve til baggrunden af et tekstmarkering. Hvis ingen tekst er markeret, skal du klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve, markere teksten, som du vil fremhæve, og så klikke på ikonet Fremhævelselsesfarve igen. Hvis du vil ændre fremhævelsesfarven, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fremhævelsesfarve og så klikke på den farve, som du ønsker.

Eksempelfelt

Viser et eksempel på den aktuelle markering.

Brug af grafik som baggrund

Fil

Indeholder information om grafikfilen.

Vis felt

Viser stien til grafikfilen.

Reference

Kæder til eller inkluderer grafikfilen i den aktuelle fil.

Forhåndsvisning

Viser eller skjuler en forhåndsvisning af den valgte grafik.

Gennemse

Find grafikfilen, som du vil bruge som baggrund, og klik så på Åbn.

Type

Angiv måden hvorpå du vil vise baggrundsgrafikken.

Placering

Vælg denne indstilling, og klik så på en placering i placeringsgitteret.

Flade

Strækker grafikken til at fylde hele baggrunden af det valgte objekt.

Side om side

Gentager grafikken således, at den dækker hele baggrunden for det valgte objekt.

Eksempelfelt

Viser et eksempel på den aktuelle markering.