Asiatisk layout

Sætter indstillingerne for dobbeltlinjeskrivning i asiatiske sprog. Marker tegnene i din tekst, og vælg så denne kommando.

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Formater - Tegn - Asiatisk layout

Vælg Vis - Typografier og formatering, åbn en genvejsmenu for et element og vælg Modificer/Ny - Asiatisk layout

Dobbeltlinjet

Definer dobbelt-linje indstillinger for den valgte tekst.

Skriv dobbeltlinjet

Lader dig skrive med dobbelt linjeafstand i det valgte område i den aktuelle tekst.

Omsluttende tegn

Angiver tegnene der skal omgive området med dobbeltlinje.

Starttegn

Marker tegnet, der angiver starten på området med dobbeltlinje. Hvis du vil vælge et brugerdefineret tegn, skal du vælge Yderligere tegn.

Sluttegn

Marker tegnet, der angiver slutningen på området med dobbeltlinje. Hvis du vil vælge et brugerdefineret tegn, skal du vælge Yderligere tegn.

Eksempelfelt

Viser et eksempel på den aktuelle markering.