Værktøjslinjer

Åbner en undermenu til at vise og skjule værktøjslinjer. En værktøjslinje indeholder ikoner og indstillinger, der giver dig hurtig adgang til LibreOffice-kommandoer.

Tilpas

Åbner en dialog, hvor du kan tilføje, redigere og fjerne ikoner.

Nulstil

Vælg Vis - Værktøjslinjer - Nulstil for at nulstille værktøjslinjerne til deres oprindelige kontekst-sensitive opførsel. Herefter vil visse værktøjslinjer blive vist automatisk afhængig af sammenhængen.