Farvelinje

Viser eller skjuler Farvelinjen. For at ændre den viste farvetabel skal du vælge Formater - Flade og klikke på fanebladet Farver.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Vis - Værktøjslinjer - Farvelinje

Klik på den farve som du vil bruge. For at ændre udfyldningsfarven for et objekt i den aktuelle fil skal du vælge objektet og så klikke på en farve. For at ændre linjefarven for det valgte objekt skal du højreklikke på en farve. For at ændre farven på tekst i et tekstobjekt skal du dobbeltklikke på tekstobjektet, vælge teksten og så klikke på en farve.

Du kan også trække en farve fra farvelinjen og slippe den på en tegningsobjekt på dit dias.

Tipikon

For at fjerne Farvelinjen skal du klikke på et gråt område på værktøjslinjen og trække. For at hæfte Farvelinjen på igen skal du trække værktøjslinjens titellinje til kanten af vinduet.