Tekstformat (søgning)

Finder specifikke egenskaber for tekstformateringen, såsom skrifttyper, skrifteffekter og karakteristika for tekstforløbet.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger - Søg og erstat - Format knappen

Søgekriterierne for attributter er vist nedenfor Find boksen.

Noteikon

Du behøver ikke at angive et søgeord i feltet Find, når du søger og erstatter formatering.

For at definere et erstatningsformat skal du klikke i feltet Erstat og så klikke på knappen Formater.

Brug Tekstformat (Søg) eller Tekstformat (Erstat) for at definere din formateringssøgekriterium. Disse dialoger indeholder følgende faneblade:

Skrifteffekter

Vælg de skrifteffekter du ønsker at bruge.

Indrykning og afstand

Sætter afsnittets indstillinger for indrykning og afstand.

Justering

Vælger justeringen af afsnittet i forhold til margenerne på siden.

Tekstforløb

Angiv indstillinger for orddeling og sideopsætning.

Baggrund

Definer baggrundsfarve eller -grafik.

Understøttelse af asiatiske sprog

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Vælg tegnenes placering, størrelse, rotation og afstand.

Asiatisk layout

Sætter indstillingerne for dobbeltlinjeskrivning i asiatiske sprog. Marker tegnene i din tekst, og vælg så denne kommando.

Asiatisk typografi

Definer typografiske indstillinger for celler eller afsnit i asiatiske sprogfiler. For at aktivere understøttelse af asiatiske sprog skal du vælge Sprogindstillinger - Sprog i dialogfeltet Indstillinger, og så markere feltet Aktiveret i området Understøttelse af asiatiske sprog. Indstillingerne for asiatisk typografi ignoreres i HTML-dokumenter.