Attributter

Vælg den tekstattribut du vil søge efter. For eksempel, hvis du leder efter attributten Skrifttype, findes alle de forekomster i teksten som ikke bruger standardskrifttypen. Alle tekster som har en direkte kodet skrifttypeattribut, og alle tekster hvor en typografi ændrer skrifttypeattributten, findes.

Søg efter attributter

Indstillinger

Vælg de attributter du ønsker at søge efter.

Afstand

Finder attributten Afstand (top, bund).

Blinkende

Finder tegn, som bruger attributten Blinkende.

Del afsnit

Finder attributten Del ikke afsnit.

Disposition

Finder attributten Kontur.

Effekter

Finder tegn, som bruger attributterne Store bogstaver, Små bogstaver, Kapitæler og Titel for tegn.

Franske horeunger

Finder attributten Fransk horeungekontrol.

Gennemstreget

Finder tegn, som bruger attributten Gennemstreget (enkelt eller dobbelt).

Hold register

Finder attributten Hold register.

Hold sammen med næste afsnit

Finder attributten Hold sammen med næste afsnit.

Horeunger

Finder attributten Horeungekontrol.

Indryk

Finder attributten Indryk (fra venstre, fra højre, første linje).

Justering

Finder attributten Justering (venstre, højre, centreret, lige margener).

Knibning

Finder attributterne Afstand (standard, udvidet, smal) og Parvis knibning.

Linjeafstand

Finder attributten Linjeafstand (enkelt linje, halvanden, dobbelt, proportionel, mindst, skudt).

Lodret tekstjustering

Finder attributten Lodret tekstjustering.

Orddeling

Finder attributten Orddeling.

Ordvis

Finder individuelle ord, som bruger attributten understreget eller gennemstreget.

Placering

Finder tegn der bruger attributterne Normal, Hævet skrift eller Sænket skrift.

Relief

Finder attributten Relief.

Rotation

Finder attributten Rotation.

Sidetypografi

Finder attributten Bryd med sidetypografi.

Skalering

Finder attributten Skalering.

Skriftfarve

Finder enhver forekomst, hvor standardskriftfarven er blevet ændret.

Skriftposition

Finder attributten Kursiv eller Fed og Kursiv.

Skriftstørrelse

Finder attributten Skrifttype størrelse/Skrifttype højde.

Skrifttykkelse

Finder attributten Fed eller Fed og Kursiv.

Skrifttype

Finder enhver forekomst, hvor standardskrifttype er blevet ændret.

Skygget

Finder attributten Skygget.

Sprog

Finder attributten Sprog (til stavning).

Tabulatorer

Finder afsnit, der bruger en ekstra tabulatorgruppe.

Tegnbaggrund

Finder tegn, som bruger attributten Baggrund.

Understreg

Finder tegn, som bruger attributten Understreget (enkelt, dobbelt, eller punkteret).