Fortryd

Omgør den sidste kommando eller den sidste indtastning, som du har lavet. For at vælge den kommando, som du vil omgøre, skal du klikke på pilen ved siden af ikonet Fortryd på værktøjslinjen Standard.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Rediger - Fortryd

+Z

På værktøjslinjerne Standard eller Tabeldata, klik på

Ikon

Fortryd

Tipikon

For at ændre antallet af kommandoer, du kan fortryde, går du til Ekspertkonfiguration og sætter værdi for egenskaben /org.openoffice.Office.Common/Undo Steps

Noteikon

Nogen kommandoer (for eksempel rediger Typografier) kan ikke omgøres.

Tipikon

Du kan annullere kommandoen Fortryd ved at vælge Rediger - Gendan.

Om kommandoen Fortryd i databasetabeller

Når du arbejder med databasetabellerne, kan du kun omgøre den sidste kommando.

Advarselsikon

Hvis du ændrer indholdet af en datapost i en databasetabel, som er ikke blevet gemt, og så bruger kommandoen Fortryd, slettes dataposten.

Om kommandoen Fortryd i præsentationer

Listen Fortryd bliver slettet, når du anvender et nyt layout til et dias.