Versioner

Gemmer og organiserer flere versioner af det aktuelle dokument i samme fil. Du kan også åbne, slette og sammenligne forrige versioner.

For at tilgå denne kommando...

Vælg Filer - Versioner

Advarselsikon

Hvis du gemmer en kopi af en fil, som indeholder versionsinformation (ved at vælge Filer - Gem som), bliver versionsinformation ikke gemt med filen.

Nye versioner

Sæt indstillingerne for at gemme en ny version af dokumentet.

Gem ny version

Gemmer den aktuelle tilstand af dokumentet som en ny version. Hvis du vil, kan du også indtaste kommentarer i dialogen Indsæt versionskommentar, før du gemmer den ny version.

Indsæt versionskommentar

Indtast en kommentar her når du gemmer en ny version. Hvis du klikkede på Vis for at åbne denne dialog, kan du ikke redigere kommentaren.

Gem altid version ved lukning

Hvis du har lavet ændringer i dit dokument, gemmes LibreOffice automatisk en ny version, når du lukker dokumentet.

Hvis du gemmer dokumentet manuelt, skal du ikke ændre i dokumentet efter det er gemt, og luk så. Der vil ikke blive oprettet en ny version.

Eksisterende versioner

Opremser de eksisterende versioner af det aktuelle dokument, dato og klokkeslæt de blev oprettet, forfatteren samt tilknyttede kommentarer.

Luk

Lukker dialogen og gemmer alle ændringer.

Åbn

Åbner den valgte version i et skrivebeskyttet vindue.

Vis

Viser hele kommentaren til den valgte version.

Slet

Sletter den valgte version.

Sammenlign

Sammenlign de ændringer, som blev skabt i hver version. Hvis du vil, kan du bruge Accepter eller afvis ændringer.